Publicerad den Lämna en kommentar

SMP Parts samarbete med Leica Geosystems presenteras på MaskinExpo×

MaskinExpo Sweden AB

Pressmeddelande   •  Maj 16, 2017 07:32 CEST

Teknikhöjd och effektivitet är temat i SMP Parts monter på årets MaskinExpo, som hålls på STOXA den 18–20 maj. Ett tydligt exempel på detta är den nya skopserien Optiline, ett annat är företagets spännande s

Den som utrustar sin grävmaskin med en SMP Tiltrotator och MACS ST styrsystem får automatiskt maskinen förberedd för Leicas iCON-system.

– iCON-systemet ger dig som förare full kontroll och överblick över skopans placering och position via en display i förarhytten. En av de främsta fördelarna är att maskinföraren kan utföra komplexa grävarbeten själv inne från hytten utan assistans från en kollega utanför, berättar Tom Sahlén på SMP Parts.

För mer information, kontakta:
Tom Sahlén, Försäljning Sverige
SMP Parts AB
Tel 070–398 40 99
www.smpparts.com

Om MaskinExpo
MaskinExpo har arrangerats i drygt 30 år och är Nordens största entreprenadmässa. På mässan visas entreprenadmaskiner, redskap och tillbehör, verktyg, transportfordon, grönytemaskiner, skogsmaskiner samt maskiner för vägunderhåll, lantbruk och bergsbruk. 
Mässan äger rum på STOXA, en mil från Arlanda, den 18-20 maj 2017.

För mer information om MaskinExpo, kontakta marknadschef Carina Tegelberg, 0706–29 28 27, carina.tegelberg@maskinexpo.se

 

Content retrieved from: http://www.mynewsdesk.com/se/maskin_expo/pressreleases/smp-parts-samarbete-med-leica-geosystems-presenteras-paa-maskinexpo-1969360.

Lämna ett svar