Publicerad den Lämna en kommentar

Norsecraft Geo AB / Topcon Expanderar i Norra Sverige

Norsecraft Geo AB

Norsecraft Geo AB / Topcon Expanderar i Norra Sverige

Norsecraft Geo AB Expanderar verksamheten i Norra Sverige med Regionchef och kontor i Skellefteå.

Norsecraft Geo AB har agenturen för Topcon Maskinstyrning och Geodetiska sortiment i Sverige. Företaget grundades 2006 och har vuxit stadigt med en omsättning på ca SEK 50 milj inkluderat dotterbolag. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö/Höör med en stark position på den svenska marknaden. Bolaget har idag 24 anställda och är ett helägt dotterbolag till Norsecraft Geo AS som erbjuder produkter och tjänster till bygg- och offshore-marknaden i Norge och Sverige.

Mattias Korall, VD i Norsecraft Geo AB kommenterade expansionen ”Vi är mycket glada att vi kan stärka vår satsning inom försäljning av utrustning för mätning och maskinstyrning i norra Sverige genom att nu öppna kontor i Skellefteå. Detta kommer att avsevärt stärka vår organisation där vi kommer att betjäna hel svenska marknaden på ett mycket bra sätt. Den nya organisationen kommer att stärka vår service och support lokalt”

Per Westerberg, försäljningschef i Norsecraft Geo AB säger vidare ”Topcon har senaste åren ökat marknadsandelen i norra delen av landet och vi ser det som ett naturligt steg att öppna egna kontor för att öka närvaron lokalt i Norrland. Till en början öppnar vi kontor i Skellefteå med ny regionchef, Andreas Lundmark.

Med Andreas ombord på företaget har v i stora möjligheter att förvalta och bygga verksamheten vidare. Initialt har vi egna montörer/tekniker och lokala samarbetspartners i Norrbotten ”.

Norsecraft Gruppen är en skandinavisk koncern med 63 anställda och en årlig omsättning på över 130 milj NOK.

Kontakt:

Mattias Korall, mattias.korall@norsecraftgeo.se

Per Westerberg, per.westerberg@norsecraftgeo.se

Norsecraft Geo AB är sedan februari 2006 distributör för Topcon GNSS, totalstationer och maskinstyrning i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö. Norsecraft Geo AB ägs av Norsecraft Geo AS och ingår i Norsecraft AS som tillhandahåller produkter och tjänster för bygg- och offshoremarknaden i Norge och Sverige. Personalen i Norsecraft Geo AB har mycket lång erfarenhet av att leverera GPS och totalstations utrustning till de professionella användarna.

www.norsecraftgeo.se

 

 

 

×

Content retrieved from: http://www.mynewsdesk.com/se/norsecraftgeo/pressreleases/norsecraft-geo-ab-slash-topcon-expanderar-i-norra-sverige-1980788.

Lämna ett svar