Publicerad den Lämna en kommentar

Detta är slutet!

Detta är det sista inlägget här, det blir inte mera!

I stället blir det inlägg på:

geosupportsystem_logo1

https://geosupportsystem.se

Alla gamla inlägg är flyttade dit, och alla inlägg från och med nu kommer att publiceras där. Här kommer allt att ligga kvar, ett tag i alla fall, men jag kommer successivt att stänga ner dessa sidor eller låta dem tyna bort.

Vad behöver du göra?

Tja, om du prenumererar på mailutskick från bloggen så kan du behöva förnya denna prenumeration om migreringen inte fungerar. Det skall fortfarande publiceras notiser på Twitter när ett nytt inlägg är uppe, så om du följer sidan på det viset så kan du fortsätta med det. Om du använder RSS för att läsa flödet så behöver du uppdatera detta till den nya sidan. Det finns länkar på https://geosupportsystem.se till RSS flödet.

Flyttet betyder också att jag numera har en ”riktig” e-postadress och inte behöver använda hotmail längre. Den nya adressen är klas.karlsson@geosupportsystem.se.

Inkörningsperiod

I och med flyttet har jag betydligt bättre kontroll själv på sidan och hur den kan utformas. Det kommer säkert att betyda att det blir lite strul ibland när jag letar efter en ”ny identitet” i och med de nya möjligheter som blir tillgängliga.

Det innebär även att det är jag själv som i större utsträckning måste göra del av det tekniska jobbet själv, så det kan hända att jag ”har sönder” saker i början.

En positiv effekt för er som läsare är att det inte längre blir någon reklam på sidan. I alla fall inte något som leverantören av tjänsten lägger in på sidorna. Jag har även hittat en lösning som för närvarande i alla fall var skapligt billig så jag ser inget behov av att ta in egna annonser för att finansiera sidan. Om ni verkligen gillar reklam så får ni väl hitta en annan lösning…

Nyhet från Geosupportsystem , orginal inlägg

Lämna ett svar