Mätfokus – Maetfokus

Leica Nova MS60 – världens första självlärande MultiStation

Den nya dimensionen inom mätningsteknologi

För att möta kraven från vår ständigt föränderliga och allt snabbare värld, utvecklade vi världens första MultiStation, som kombinerar all tillgänglig mätteknik i ett överlägset instrument. Nu har vi gjort instrumentet ännu smartare. Leica Nova MS60 är världens första självlärande MultiStation, som automatiskt och kontinuerligt anpassar sig till alla miljöer, oberoende av utmaningarna.

Scanning med Leica Nova MS60 har gjorts enklare genom det direkta skapandet av punktmoln med överlagrade uppmätta punkter och 3D-modeller i en och samma vy. Visualiseringar är tydligare och lättare att se tack vare en helt ny 5″-skärm.

De unika funktionerna i Leica Nova MultiStation levererar verkligen en ny upplevelse i mätteknik.

Nova MS60 MultiStation levereras också med:

Engagerande mjukvara
Nova MS60 MultiStation levereras med den revolutionerande mjukvaran Captivate där du kan rotera komplexa data i de mest realistiska och lätthanterliga 3D-modeller. Med användarvänliga appar och välbekant touch-teknik kan du se alla former av uppmätta och konstruktionsdata i alla dimensioner. Leica Captivate spänner över industrier och applikationer med ett enkelt svep, oavsett om du arbetar med GNSS, totalstationer eller båda.

Oändliga möjligheter
Medan Leica Captivate samlar in och modellerar data i fält, processar Leica Infinity informationen åter på kontoret. En smidig dataöverföring säkerställer att projektet håller sig konsekvent under hela processen. Captivate och Infinity samarbetar för att samla ihop tidigare mätdata och hjälper dig med editering av projekt snabbare och effektivare.

Kundsupport endast ett klick bort
Genom Active Customer Care har du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna tekniker bara genom ett enkelt klick – deras expertis kan guida dig förbi de flesta hinder.

Ta kontroll över dina kostnader genom våra CCP-paket – Customer Care Packages – skräddarsydda lösningar för service och support som gör dig trygg i vetskap om att din utrustning alltid är skyddad.

Kundanpassade paket
Vår portfölj av intuitiv mjukvara för varje tillämpning ger dig frihet att välja hur du vill arbeta. Leica MultiWorx för AutoCAD, Leica Cyclone, Leica GeoMoS, Leica Infinity, olika mjukvarupaket från Hexagon och speciellt utvalda samarbetspartners kan integreras i ditt arbetsflöde för att skapa en kundanpassad lösning för just dina specifika behov. Vad du än väljer så kan du njuta av en uppslukande upplevelse som går långt utöver de data du hanterar.

Dynamic Lock
Den nya Dynamic Lock-funktionen har på ett avgörande sätt förbättrat kapaciteten vid återlåsning med ATRplus i Leica Nova MS60 MultiStation. Få bättre resultat med ett större sökområde som kan riktas in på ett rörligt objekt. Nova MS60 MultiStation kan användas för traditionell mätning eller vid mätning inom tillämpningar med maskinkontroll med höga dynamiska rörelser.

Se filmen för tips om hur du använder Dynamic Lock-funktionen.

Content retrieved from: http://leica-geosystems.com/sv-se/products/total-stations/multistation/leica-nova-ms60.

Exit mobile version